dimecres, 3 d’abril del 2024

CONCURS PILARÍN BAYÉS

Hola a tothom,

Hem tingut la satisfacció que els dos contes de 2n d'EP han estat seleccionats com a finalistes del concurs Premi Pilarín Bayés, en el qual ens vam presentar tota primària amb la temàtica "Contes de cuidar". 
Estem molt contents perquè es van presentar 1.500 contes. Ara cal que rebin molt vot popular, per això us demano que voteu els 2 contes de la nostra escola: "Trencar-se el peu a vegades és màgic" i "Benvinguts".

Penseu que l'últim dia per votar és el dia 9 fins a les 17h.

De fet, al Jurat li agradaria poder declarar guanyadores totes les històries però com que només en podran triar unes quantes, volem compartir amb vosaltres i amb tots els amics i amigues del Premi els 30 contes finalistes d’aquesta edició i convidar-vos participar en el vot popular.

Aquí teniu els 30 contes finalistes d’aquesta edició. Llegiu, compartiu amb el vostre entorn i doneu un ❤️ als contes que més us agradin…

Els contes més votats de cada categoria passaran a formar part dels contes guanyadors que seran publicats en el llibre “Contes de cuidar” il·lustrat per la Pilarín i que us presentarem al mes de juny.

MOLTES GRÀCIES A TOTS !!Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Sortida 02/11/23

Benvolgudes famílies,

Com ja sabeu el dijous 02 de novembre hi ha programada la sortida al Poble Espanyol. Aquest dia el vostre fill/filla ha de venir amb l’uniforme d’educació física i caldrà de porti esmorzar i dinar. Anirem amb metro però no cal portar la tarja ni diners.

Us recordem que enguany les sortides es paguen online abans del dia d’excursió.

Gràcies

L’equip de tutors de 6è.